Cashbackoo com - Кешбек сайтът на България

Предмет на дейност:
Обичаш да пазаруваш онлайн? Ако отговорът е ДА, то искало ли ти се е някога да имаш постоянна информация къде се предлагат най-яките промоции и отстъпки в мрежата? Ако отговорът пак е ДА, то може би ти си човек, който обича да е информиран, да пазарува удобно и в същото време да спестява пари!

Това ти ли си? Ако за пореден път отговорът е ДА, то ние имаме решение за Теб!

Cashbackoo. com е услуга, която ти дава възможност бързо и лесно да намериш информация за актуални промоции и отстъпки от голям брой онлайн магазини.

Но това не е всичко! Представяйки всички техни актуални промоции и отстъпки, онлайн магазините плащат на Cashbackoo. com определена комисионна за реклама всеки път, когато даден купувач влезе през Cashbackoo. com в техния уебсайт и осъществи покупка.

И като награда за това че, използваш нашата услуга, ние искаме да споделим част от получената комисионна с Теб под формата на кешбек.

Яко нали :)

CASHBACKOO. COM - № 1 кешбек сайтът на България!

Фирмата е добавена на: 15.05.2017 г. Последно обновена на: .. г. в : ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2010 e-Firmi.com. Всички права запазени.