Хамали

Предмет на дейност:
Хамали София, Преместване София, Преместване на Жилища и Офиси. 02/825-81-23, 0888/620269, 0898/529009

Желаете преместване, професионални Хамалски услуги или Транспорт, ние от Хамали София ще отговорим на вашите изисквания като ви предложим тези услуги с високо качество и на достъпни цени. Разполагаме с надежден персонал и поддържан авто-парк, с който имаме готовност да направим възможно всяко преместване и да се справим с всички хамалски услуги за най-кратко време. Специализирани сме за преместване на офиси, домове и друго имущество. Хамалите и камионите ни са снабдени с хамалско оборудване, падащи платформи които са в помощ не само на нашите хамали, но и на клиентите, които ни ползват.
С вашето обаждане на телефоните на Хамали София вие получавате консултация за вашето преместване или хамалски услуги, което е полезно и безплатно. Безплатен е също така и огледа, който ще направим при необходимост.
Ако имате нужда от хамалски и транспортни услуги обадете ни се. Ние гарантираме за каче

Фирмата е добавена на: 08.06.2013 г. Последно обновена на: .. г. в : ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2010 e-Firmi.com. Всички права запазени.