РЕНТ ОФИС ЕООД

Предмет на дейност:
РЕНТ ОФИС ЕООД е Дружество създадено, като необходимот в условията на пазарна криза. услугата, която предлага екипът на ''РЕНТ ОФИС е предоставяне на офис под наем.
В нашия офис ще бъдете обслужвани, чрез офис мениджърите, които са на ваше разположение постоянно. те ще приемат вашата кореспонденция и при желание от ваша страна ще отговарят; ще приемат изходящи и входящи телефонни повиквания към вас, както и ще ви свързват своевременно с вашите бизнес партньори. В офиса на Дружеството вие може да провеждате делови и бизнес срещи; да използвате адресната регистрация за Ваша; да използвате ПК; да съхранявате документация.
РЕНТ ОФИС ЕООД също така предлага регистрация на нови юридически лица, както и вписването на всякакви обстоятелства в агенцията по вписванията.
Екипът на Дружеството с готовност приема предизвикателства и индивидуални решения на отделните клиенти, с цел да Ви бъдем максимално полезни

Фирмата е добавена на: 08.06.2012 г. Последно обновена на: .. г. в : ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2010 e-Firmi.com. Всички права запазени.