Общи условия за ползване

1. e-Firmi.com е електронен фирмен каталог, създаден да предоставя информация за предлаганите стоки и услуги на българския пазар.

2. e-Firmi.com не носи отговорност за достоверността и пълнотата на публикуваната от потребителите информация.

3. e-Firmi.com не носи отговорност за пропуснати ползи или нанесени вреди в следствие употребата на сайта.

4. e-Firmi.com не носи отговорност за възможни технически проблеми свързани с достъп до информацията в сайта.

5. Регистрация във e-Firmi.com е доброволна. Публикуваната чрез нея контактна информация ще бъде в услуга на всички потребители и посетители на e-Firmi.com.

6. e-Firmi.com има право да изпраща търговски съобщения, по смисъла на член 5 (ал. 1) от Закона за електронната търговия, с цел информиране на потребителите си за новини, промоции и актуални събития.

7. С регистрацията си в e-Firmi.com се съгласявате част от информцията да бъде използвана за маркетингови и статически цели от e-Firmi.com, което означава и получаването на търговска информация на емейл адресите попълнени при регистрация от e-Firmi.com, както и от сайтовете от партньорската мрежа на сайта."

8. e-Firmi.com си запазва правото да премахва и заличава недобросъвестни потребители, които злоупотребяват с публикуването на информация съдържаща насилие, етническа неприязън, пропаганда, порнография, нелоялна конкуренция, компрометиращи, провокативни или обидни материали, свързани с други потребители или трети лица.

9. e-Firmi.com си запазва правото да променя условията за ползване и съдържанието на сайта по всяко време, за което не носи отговорност, ако потребителят не се е информирал и прочел последния вариант на условията.

10. С регистрацията декларирате, че сте прочели общите условия и правилата и сте съгласни с тях.

11. С регистрацията декларирате, че сте прочели правилата за защита на лични данни и сте съгласни с тях.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2010 e-Firmi.com. Всички права запазени.